ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ “GREECE, Α 365-DAY DESTINATION” ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 2018.
Μπείτε εδώ και ψηφίστε για την ελληνική συμμετοχή στέλνοντας ένα μήνυμα από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο:
https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination

Έχοντας κατακτήσει 7 διεθνή βραβεία μέσα σε ένα χρόνο η ταινία του ΕΟΤ “Greece 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα , είναι υποψήφια στο διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο κοινού της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) "People's Choice" 2018.
Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή από τις 9 Οκτωβρίου 2018, 12:00 μ.μ. έως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ..
Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.
Το βραβείο CIFFT "People's Choice" είναι ένας διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να ψηφίσουν για τον τίτλο της καλύτερης τουριστικής ταινίας παγκοσμίως για το 2018.Φέτος, 29 ταινίες βρίσκονται στο διαγωνισμό για την πολυπόθητη αναγνώριση.
Με 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, η CIFFT στοχεύει στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος. Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4&t=7s

 

Pin It
Go to top