• Slide item 1

  Mykonos Bikes!

  The best bikes starting just €15 /Day! Read more...

 • Slide item 2

  Mykonos 24 Rentals

  Book now and get huge discounts! Read more...

 • Slide item 3
 • Slide item 4
 • Slide item 5

  Mykonos Rent a Car

  Book your car in Mykonos now! Read more...

Αργυρό βραβείο για την ταινία του ΕΟΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα «Greece A 365-Day Destination», στο Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου

Αργυρό βραβείο -τρίτη σε σειρά διεθνή διάκριση- απέσπασε η ταινία
«Greece A 365-Day Destination», στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate. Το «Greece- A 365-Day Destination» διάρκειας 3.30' λεπτών είναι μία παραγωγή του ΕΟΤ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, και έχει ως στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βραβείο που έχει λάβει το
«Greece A 365-Day Destination» σε διάστημα ενός εξαμήνου. Το 2017 ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας. Επίσης έλαβε ειδικό βραβείο στην κατηγορία Τουριστική Ταινία, στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, Zagreb TourFilm Festival όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 48 συμμετοχές χωρών στην ίδια κατηγορία.

Έχει επιλεγεί έως τώρα να συμμετέχει σε
ακόμα 16 διεθνή Φεστιβάλ μέσα στο 2018, μεταξύ των οποίων του Λος ΄Αντζελες της Νέας Υόρκης και των Καννών.

Eπίσης μεταφράζεται σε ακόμα 7 γλώσσες (Κινεζικά, Αραβικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σερβικά, Ιταλικά και Γερμανικά) για να ενισχυθεί η παγκόσμια διανομή του


Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο του ΕΟΤ σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 03:36'' με θέμα της τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου.επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας..

Δείτε τα βίντεο Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 
 

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο 2ο διαγωνισμό Video του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών με την ταινία του ΕΟΤ «Greece-a 365-DayDestination» («Ελλάδα, ένας προορισμός 365 ημερών»),σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης συνόδου της Γ.Σ. του ΟΗΕ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του ΠΟΤ (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το «People’s Choice Award», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

 

Δείτε τα βίντεο  Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

August 21th, 22th, 23rd and 24th @20:30
Son of Bigfoot (Dubbed in greek)
Ο Γιος του μεγαλοπόδαρου
Runtime: 1h 33 min
Animation, Comedy 2017

Director: Ben Stassen
Screenwriters: Bob Barlen, Carl Branker
Starring: Cinda Adams, Bob Barlen, Cal Bunker

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

 

A teenage boy journeys to find his missing father only to discover that he's actually Bigfoot

 

 

 

 

August 21st, 22nd, 23rd and 24th of August @22:30
A Family Man
Runtime: 1h 48 min.

Drama, 2017
Director: Lucia Aniello
Screenwriter: Bill Dubuque
Stars: Gerard Butler, Alison Brie, Willem Daffoe

Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σηµείωνε τηµια επαγγελµατική επιτυχία µετά την άλλη στην εταιρία του, ο µεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας στην οποία εργάζεται, ανακοινώνειότι συνταξιοδοτείται - και φτάνει η στιγµή του να κάνει τοµεγάλο άλµα. Η άνοδός του απαιτεί όλη του την προσοχή,ειδικά µιας και η σηµαντικότερη αντίπαλος του είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισµένη. Αλλά τότε συµβαίνει κάτι που δεν µπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά, οι ανάγκες της οικογένειάς του αποκτούν µεγαλύτερη σηµασία από τις φιλοδοξίες του, και καλείται να αντιµετωπίσει την τροµακτική νέα πραγµατικότητα.

A success hungry headhunter in Chicago has trouble balancing his work and family life, until everything changes.His son is diagnosed with cancer, and suddenly he has to choose between his family, and his career.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zH50qtIyxiI&t=24s

Go to top